0

Най-актуалните решения с LED осветление в банята

Доброто осветление е от съществено значение, за да има банята завършен, естетически вид. Затова не е случайно, че се търсят все по-интересни решения в тази насока. На голяма популярност се радва обзавеждането с вградени LED светлини и често могат да се видят мивки, шкафове, вани, огледала, решени в подобна стилистика. Представяме Ви някои от най-впечатляващите LED решения за баня.

ОгLEDайте се добре!

Толкова много процедури за лицето, а толкова малко светлина. Често срещан проблем, когато трябва да се използва огледалото в банята. Всичко това се променя в позитивна насока с добавянето на LED осветление към тази важна част от обзавеждането. Ако искате да имате по-добра видимост, докато слагате очната си линия (за дамите) или да се разделите с тридневната си брада без излишни жертви (за господата), потърсете специалисти.

„Хвърлете“ повече светлина във ваната!

Романтично и изискано или деликатно и семпло. Такива или каквито други усещания пожелаете можете да имате във ваната си, когато хвърлите повече LED в нея.

Имате ли и джакузи, тогава вече е задължително да напрвите преживяването си в него още по-незабравимо, като добавите малко цветя, отлично настроение, нежна музика. Всичко това изглежда много по-стилно и приятно с LED осветление.

Ако е мивка, да е с LED!

Банята е мястото, където се реализира хигиената. Затова е обяснимо, че мивката е още една част от обзавеждането, играеща централна роля в нея. А когато е красива и стилна, заслужава да бъде подчертана с LED светлини.

Осветете шкафчетата си!

Защо са ви шкафчета в банята, ако няма да виждате ясно какво има в тях? Дори и да приемем, че сте научили наизуст съдържанието им, ще се съгласите, че малко повече светлина значително ще подобри визията не само на тях, но и на цялото помещение.

Усетете магията под душа!

Звучи като много примамливо пожелание, което с лекота може да се превърне в истина, ако имате в банята си душ с вградени LED светлини. Още по-хубавото е, че сами избирате под какви цветови нюанси желаете да се къпете.

Източници: Vizimac, Pinterest

 

НАЗАД  КЪМ  ОБЗАВЕЖДАНЕ

Оставете коментар!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>